Avondzwemmarathon t.b.v. stichting Tess

08-06-2017

Op zaterdag 1 juli wordt er in zwembad Stelleplas te Heinkenszand een zwemmarathon georganiseerd. Tijdens de marathon is het de bedoeling om in 6 uur tijd, van 18.00 -24.00 uur zoveel mogelijk meters af te leggen met je team. De marathon begint met en eindigt met een half uur sprinten, waarbij iedere deelnemer zo snel mogelijk 50 meter af moet leggen. Daarna zwemt iedere deelnemer een half uur, waarna hij/ zij wordt afgelost door een teamlid.

Deze avond is ten bate van Stichting Tess.

Stichting Tess stelt zich ten doel om voor kinderen met het syndroom van down, autisme of een andere al dan niet aangeboren verstandelijke en/of motorische beperking in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar interactieve dolfijnondersteunde therapie bij het Curacao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) mogelijk te maken

Een team bestaat uit 6 deelnemers, daarnaast benoemd elk team een ploegleider en levert een teller. Dit mag ook een deelnemer zijn die meezwemt. Het inschrijfgeld per team is 30 euro. Maximaal 18 ploegen kunnen deelnemen.

Iedereen die kan zwemmen minimaal 10 jaar oud is kan meedoen in een team. Het wordt niet alleen een sportieve avond, maar vooral ook een gezellige avond!

Wil je mee doen met je collega’s, vrienden of vereniging? Vraag dan om een inschrijfformulier bij de kassa van zwembad Stelleplas of vul het formulier in op www.sportfondsenborsele.nl

De inschrijving sluit op donderdag 22 juni.

Hoeveel meters zwemt jouw team in 6 uur?