Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een landelijk terugkerend sportevenement dat een week lang in Nederland sporten onder de aandacht brengt. De sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.
De Nationale Sportweek vindt in 2016 van 17 tot en met 25 september plaats. Ook de Borsele Beweegt neemt actief deel aan de Nationale Sportweek. Wij ondersteunen sportverenigingen, sportclubs, (sport)stichtingen, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders bij het organiseren van verschillende sportieve activiteiten!

Het NOC*NSF organiseert De Nationale Sportweek. Het doel is meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en  ze daarna de weg naar de sportvereniging te laten vinden. Nog steeds sporten veel mensen niet. De organisatie van de Nationale Sportweek is een van de initiatieven die de positieve bijdrage die sport geeft aan mensen en maatschappij vergroot.

Wij dagen alle Borselse organisaties uit een leuke, aantrekkelijke activiteit te verzorgen voor een doelgroep naar keuze. Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning bij het organiseren van een leuke activiteit? Neem dan contact met ons op!logo-nsw-nocnsf-nlloterij