10e Borselse wandelgroep actief!

23-01-2019

Ook op ’s-Heer Abtskerke een wandelgroep!

Met ingang van dit jaar is er ook op ’s-Heer Abtskerke een wandelgroep actief. Wekelijks samen wandelen en na afloop na genieten onder het genot van een kopje koffie/thee . Beweging en ontmoeting komen ook in ’s-Heer Abtskerke samen.

Wij als Borsele Beweegt ondersteunen ook deze wandelgroep. Een wandelgroep die ontstaan is op initiatief van een inwoonster. Hoe fijn! De komende periode ontvangen de inwoners van ’s-Heer Abtskerke een flyer in de brievenbus met alle praktische informatie.

De wandelgroep ’s-Heer Abtskerke wandelt wekelijks op twee momenten:

Wil je mee wandelen en sluit je voor de eerste keer aan, laat dit dan telefonisch even weten aan mevrouw Monique Robaeys, 06-23545089. Je bent van harte welkom!

De wandelgroep op ’s-Heer Abtskerke is de tiende wandelgroep binnen de gemeente Borsele. Wil je weten wanneer er op welk dorp een wandelgroep actief is. Kijk dan even op deze flyer en volg onze Facebook-pagina.

Op uw dorp ook een actieve wandelgroep? Neem contact op met een van de leefstijlcoaches en we onderzoeken samen de mogelijkheden.

Informatie

Voor meer informatie, actueel nieuws en het totale activiteitenaanbod van Borsele Beweegt gaat u naar www.borselebeweegt.nl of like de facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Borsele Beweegt,   (0113) 238 383, leefstijlcoach@borsele.nl