Aanmelden digitale informatiebijeenkomst Volwassenenfonds Sport & Cultuur

20220221

In navolging van het succesvolle Jeugdfonds Sport & Cultuur is de gemeente Borsele per 1 januari 2022 ook aangesloten bij het Volwassenenfonds Sport en Cultuur!

Wat houdt het in?
Het Volwassenenfonds maakt sport en cultuur mogelijk voor volwassenen (18+) die leven rond het bestaansminimum, door onder andere de contributie/het lesgeld te vergoeden. Hierdoor krijgen deze volwassenen ook een kans voor deelname aan een sport- of cultuuractiviteit en creëren we een inclusievere samenleving, waarin iedereen kan profiteren van de kracht van sport & cultuur.

Digitale informatiebijeenkomst
We organiseren op maandag 21 februari van 19.00 tot 20.15 uur een digitale informatiebijeenkomst (via Teams). Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u alles over het fonds en hoe u eventueel intermediair kunt worden.
Aanmelden kan t/m 17 februari via de link: https://sportzeeland.nl/aanmeldformulier-informatiebijeenkomst-volwassenenonds-sport-cultuur-gemeente-borsele/. Deelname is uiteraard kosteloos.
Na aanmelding krijgt u enkele dagen voor de bijeenkomst de Teams-link toegestuurd van Rianne Schröder, coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur Zeeland. Heeft u voorafgaand aan de bijeenkomst al vragen? Dan kunt u contact opnemen Rianne Schröder. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-55830257 of via mail: zeeland@volwassenenfonds.nl.

Het is mogelijk dat u deze bijeenkomst recent al heeft bijgewoond bij de gemeente Kapelle. Ook zij zijn recent aangesloten bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur en hebben onlangs dezelfde informatiebijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst wordt dezelfde informatie verstrekt. Uiteraard mag u nogmaals aansluiten, maar dat is niet noodzakelijk.
Datzelfde geldt wanneer u al intermediair bent voor het Volwassenenfonds Sport & Cultuur; u bent uiteraard van harte welkom, maar het is niet noodzakelijk de bijeenkomst (nogmaals) bij te wonen.

Voor wie?
De informatiebijeenkomst is bedoeld voor organisaties/personen die dagelijks in aanraking komen met of betrokken zijn bij volwassenen (18+) die leven rond het bestaansminimum.
Bent u actief binnen een sport- of cultuuraanbieder? Wilt u graag meer informatie over het Volwassenenfonds? Of wellicht kent u organisaties of personen die zich inzetten voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum en deze bijeenkomt wellicht graag willen bijwonen? Wees zo vrij om de uitnodiging door te sturen! Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet.

Meer informatie over het Volwassenenfonds vindt u op de website www.volwassenenfonds.nl. Hier vindt u ook informatie over hoe u intermediair kunt worden.