AFGELAST!! Clinics Nationale Sportweek

20210918

Zaterdag 18 september 14.00 – 16.00 uur Gratis beweegclinics bij Stelleplas

Borsele Beweegt organiseert op deze dag, in samenwerking met verschillende sport- en beweegaanbieders diverse gratis clinics voor volwassenen en kinderen bij Stelleplas. Meld je aan voor één of twee van de  onderstaande clinics via borselebeweegt@borsele.nl. Vermeld in de mail aan welke clinic je wilt deelnemen, je naam, telefoonnummer en leeftijd. Aanmelden kan tot  donderdag 16 september. Wees er snel bij, want vol = vol!

Clinics

Fietsclinic

Deze clinic wordt verzorgd door de fietsvereniging Theo Middelkamp. In deze clinic leer je verschillende oefeningen en doen we mini-wedstrijdjes. Deze clinic is voor kinderen vanaf 6 jaar, neem je fiets mee en eventueel een helm als je die hebt.

Urban Dance
Deze clinic wordt verzorgd door Dance XL. Dans jij mee met deze mix van streetdance, breakdance en hiphop? Deze clinic is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en van 7 t/m 12 jaar.

Krav Magna
Krav Maga is een street survival based system. Trainen om te ontsnappen uit vervelende situaties. Krav Maga gebruikt eenvoudige- en simpele technieken vanuit je natuurlijke reflexen gerelateerd.
Je krijgt inzicht om agressie te ontwijken en er zo snel mogelijk vanaf te komen. Daarbij houden we het simpel en daarom gemakkelijk te onthouden en gebruiken.
Kom kennis maken. Er is een clinic voor de leeftijd van 7 tot 13 jaar en één van 13 jaar en volwassenen. De clinic wordt verzorgd door Max Heemskerk van Krav Maga Zeeland.
Meer informatie? Kijk op: www.kravmagazeeland.com

High land games
Deze clinic wordt verzorgd door Atlanta Sport. Tijdens deze clinic doe je diverse leuke spellen waarin we gaan samenwerken en ons uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen gebruiken. Kom kennis maken met de high land games, je zult hier geen spijt van krijgen. De clinic is voor kinderen van 9 t/m 15 jaar.

Zumba
Deze les wordt gegeven door Susan Apeldoorn van Sport Staalt Spieren. Een actieve (dans)workout op Latijns Zuid-Amerikaanse muziek voor iedereen vanaf 13 jaar en volwassenen. Deze clinic is een combinatie van zumba & zumbatoning. Zumba is een intensieve workout op Latijns Zuid-Amerikaanse muziek. Waarbij je al snel tussen 800 en 1000 calorieën verbrandt. Door de vrolijke opzwepende muziek, heb je dit niet eens door. Iedereen kan op zijn niveau meedoen. Zumbatoning is zumba gecombineerd met gewichtjes.  Dansen en fitness worden gecombineerd in een energieke gezellige les. Kom kennis maken met de zumbafamilie tijdens mijn clinic tone to the beat. Voor meer info neem contact op, met Susan van Apeldoorn, 06-25047632.

Bootcamp
Deze clinic wordt verzorgd door Crosscamp. Bootcamp is een leuke sportieve workout in de buitenlucht voor iedereen vanaf 16 jaar en volwassenen. Al 7 jaar, waarvan de laatste 2 als CrossCamp | Bootcamp Zeeland, staan wij met een enthousiast, ervaren en gecertificeerd team van trainers wekelijks voor onze leden klaar met een afwisselende complete outdoor training. Bij CrossCamp | Bootcamp Zeeland bieden wij de combinatie aan van bootcamp, kracht- en circuit training, cardiotraining en (outdoor) fitness. Wij maken hierbij gebruik van verschillende trainingsprincipes en workout methoden. Hierdoor zijn onze trainingen toegankelijk voor iedereen en geschikt voor ieder niveau (vanaf 16 jr.).

Hardloop-clinic
Deze clinic wordt gegeven door onze collega en bekend hardloopster Marianne de Kok. Wil je tips over hoe je op een verstandige manier kunt gaan hardlopen, je looptechniek verbeteren of gewoon eens een gevarieerde hardlooptraining meemaken. Kom dan naar de loopclinic. In de clinic is aandacht voor een uitgebreide warming-up, oefeningen voor looptechniek en ontspannen lopen. De clinic is voor ieder niveau loper geschikt.)

Nordic Walking-clinic
Deze clinic wordt gegeven door Mineke Geelhoed. Zij kan je alle kneepjes van het Nordic wandelen bijbrengen. Leer wandelen en de looptechnieken met Nordic Walking stokken. Deze clinic is voor volwassenen. Het is mogelijk om stokken te gebruiken maar je mag ze ook zelf meenemen.

In4food Mascha Koeman
In4FOOD daagt jong en oud uit om de strijd aan te gaan met het “Boodschappenkrat”. Wie kan deze het langst hoog houden en wordt de sterkste man/vrouw/jongen/meisje en wint de inhoud van het krat? Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.