Nationale Sportweek 2020: meld je activiteiten en evenementen aan!

20200918

De Nationale Sportweek vindt dit jaar plaats van 18 t/m 27 september. Het thema is dit jaar “Sport doet iets met je”. Evenals voorgaande jaren, besteedt ook Borsele Beweegt in deze week weer nadrukkelijk aandacht aan sport en bewegen.

Ook dit jaar verschijnt er weer een speciale huis-aan-huis-krant, waarin onder andere een overzicht staat van alle activiteiten en evenementen op het gebied van sport en bewegen die tijdens de sportweek georganiseerd worden. Organiseer jij deze week ook een sportief evenement of een beweegactiviteit in de gemeente Borsele? Geef dit dan uiterlijk 1 augustus aan ons door via borselebeweegt@borsele.nl ! Dan nemen wij deze gratis op in de kalender in de NSW-krant! Vermeld bij aanmelden in ieder geval onderstaande gegevens: datum, tijd, naam activiteit, korte omschrijving van de activiteit, locatie, doelgroep en eventuele kosten.

Let op! Het gaat hier uitsluitend om extra/speciale activiteiten en evenementen; reguliere activiteiten zoals bijvoorbeeld wekelijkse trainingen, nemen wij NIET op in de kalender!

We hopen op een mooie Nationale Sportweek, met veel activiteiten en evenementen in de gemeente Borsele!