Start Fit, kom bewegen!

01-06-2021

Start Fit, kom bewegen

“Start Fit” is een uur bewegen op de maandagen van 15.30 tot 16.30 uur. Borsele Beweegt organiseert dit op het Sportpark van Heinkenszand, Dorpsstraat 102d, 4451 AC Heinkenszand.
Start Fit is voor alle inwoners tussen de 18 en 65 jaar van de gemeente Borsele en omliggende gemeenten, die (tijdelijk) geen werk hebben.  Iedereen weet bewegen is gezond. Maar het is niet altijd gemakkelijk om dit zelf te doen. En ook minder gezellig in je eentje. Kom daarom op de maandag naar Start Fit.

Wat gaan we doen? We beginnen met een warming-up. We doen oefeningen om sterker te worden en werken aan de conditie. Dit doen we in sport- en spelvormen.  We maken het passend voor elk niveau en houden rekening met wat je kunt. En we hebben veel lol. Zo is een uur voorbij voordat je het weet. En ben je lekker bezig geweest. Natuurlijk houden we ons bij Start Fit aan de geldende Corona maatregelen.

We hebben een minimum aantal deelnemers nodig. Wil je meedoen aan Start Fit, meld je aan bij  Marianne de Kok, leefstijlcoach van de gemeente Borsele, via telefoonnummer: 06- 25 69 40 76 of mdekok@borsele.nl.  We nemen dan contact met je op.