Uitnodiging startbijeenkomst JOGG-Borsele 23 september

20210923

Borsele is JOGG-gemeente. JOGG staat voor gezonde jeugd, gezonde toekomst. We willen dat kinderen en jongeren in Borsele op kunnen groeien in een gezonde leefomgeving, waar het maken van gezonde keuzes heel normaal is. Een gemeente waar aandacht is voor gezond leven in het algemeen en voor gezonde voeding, voldoende bewegen, ontspanning en slapen in het bijzonder.

Op donderdag 23 september van 15 tot 17 uur de startbijeenkomst van JOGG-Borsele in De Stenge in Heinkenszand plaats. We geven informatie over JOGG-Borsele en willen graag horen welke wensen en ideeën u heeft om de kinderen en jongeren in Borsele gezond op te laten groeien.
Wat zou er bijvoorbeeld gedaan moeten worden om ervoor te zorgen dat kinderen veel bewegen en gezond eten. Wat zou u kunnen doen en wat heeft u daarvoor nodig?
Voor de startbijeenkomst zijn partijen uitgenodigd die met kinderen en jongeren te maken hebben: kinderopvang, basisscholen, (sport) verengingen, gezondheidszorgmedewerkers, welzijnswerkers, bedrijven. Via deze weg willen we ook geïnteresseerde inwoners uit Borsele uitnodigen.
Denk en doe ook mee; Samen maken we gezond gewoon!
Wilt u meer weten of u aanmelden, neem dan contact op met Marianne de Kok, JOGG-regisseur via (0113-23 83 83) of stuur een mail naar: jogg@borsele.nl

Bij de startbijeenkomst houden we uiteraard rekening met de geldende cUitnodiging startbijeenkomst JOGG-Borseleoronamaatregelen. Dit kan betekenen dat de bijeenkomst digitaal gehouden wordt als de maatregelen dit voorschrijven.