Wandelt u mee in de Zeeuwse Leefstijlroute?

23-03-2023

De Zeeuwse Leefstijlroute is een leefstijlprogramma voor iedereen die wil werken aan zijn gezondheid, in beweging wil komen of gezellig in een groep wil wandelen.  Het programma begint met een intake. Er wordt gekeken wat uw startniveau is, en waar u naar toe wilt werken. Daarna is het twintig weken wandelen in een groep passend bij uw niveau. Er zijn groepen die twee, drie of vijf kilometer wandelen. In die twintig weken zijn er ook twee workshops over onderwerpen die met gezonde leefstijl en wandelen te maken hebben. Aan het eind van het programma is er een eindtest en kijkt u of u uw doel gehaald heeft.

De wandelingen zijn op de maandagavond. De wandelingen starten om en om in Heinkenszand en ’s-Gravenpolder. Tijdens de wandelingen is begeleiding aanwezig van bijvoorbeeld een medewerker huisartsenpraktijk, diëtist, fysiotherapeut, leefstijlcoach of buurtsportcoach. De eerste wandeling is op 15 mei.

Wilt u meer weten? Kom naar de informatiebijeenkomst op maandag 17 april om 19 uur in het Dorpshuis “Ons Dorpsleven” in ’s-Gravenpolder (Poelvoordestraat 3, 4431 BP ’s-Gravenpolder).
Of kijk op www.zeelandinbeweging.nl

U kunt ook contact opnemen met Petra Blaas, praktijkondersteuner huisartsenpraktijk Zorg op Zak, Judith Jimkes, praktijkondersteuner huisartsenpraktijk De Drieweg of Marianne de Kok, buurtsportcoach gezondheid gemeente Borsele: tel: 06- 25 69 40 76