Activiteiten en evenementen

Borsele Beweegt organiseert tal van activiteiten op het gebied van sport en bewegen! We doen dit vaak in samenwerking met andere partijen. Een overzicht van onze activiteiten treft u hieronder aan.

Er worden bij de activiteiten geregeld foto’s gemaakt, welke wij af en toe plaatsen op deze website en/of op onze facebookpagina. Heeft u er bezwaar tegen dat u en/of uw kind herkenbaar in beeld komt? Laat het ons weten via contact.

Activiteiten

Beweegtuin

De beweegtuin is ontwikkeld voor senioren, maar is eigenlijk geschikt voor jong en oud. De toestellen bieden ook mogelijkheden voor mensen met een beperking.

Lees meer

Borsele Na School (BONS)

BONS organiseert allerhande activiteiten voor alle basisschoolkinderen uit de gemeente Borsele. Op sportief gebied werkt Borsele Beweegt nauw samen met BONS.

Lees meer

Wandelgroepen

In de gemeente Borsele zijn verschillende wandelgroepen actief. Hieronder vindt u een overzicht. Deelname aan deze wandelgroepen is gratis (koffie en thee is voor eigen rekening) en voor iedereen toegankelijk. Er is (vrijwillige) begeleiding aanwezig.

Lees meer

 

Evenementen/projecten

Elke Stap Telt

Elke Stap Telt is een unieke combinatie van sportiviteit, voorlichting en gezelligheid. Het project richt zich vooral op de niet-actieve, minder actieve 55-plussers. Dankzij verschillende instapniveaus en persoonlijke opbouwplannen is het project echter ook geschikt voor sportieve 55-plussers.

Lees meer

Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een landelijk terugkerend sportevenement in september dat een week lang in Nederland sporten onder de aandacht brengt. De sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Ook Borsele Beweegt organiseert leuke activiteiten in de Nationale Sportweek.

Schoolsport Olympiade

Borsele Beweegt organiseert ieder jaar de Schoolsport Olympiade voor leerlingen van groep 7 en 8 van de Borselse basisscholen.

Lees meer

Vakantie activiteiten

Tijdens schoolvakanties worden vaak vakantie activiteiten aangeboden. Met name zijn deze activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Wegens succes moet er voor de activiteiten van tevoren worden ingeschreven en geldt de regel vol is vol.

Zwemspelen dagen

Borsele Beweegt organiseert ieder jaar de Zwemspelen dagen voor leerlingen van groep 5 en 6 van de Borselse basisscholen.

Lees meer