Activiteiten

Borsele Beweegt organiseert regelmatig activiteiten op het gebied van sport en bewegen!
We doen dit bij voorkeur in samenwerking met andere partijen. Een overzicht van onze activiteiten treft u hieronder aan.

Er worden bij de activiteiten geregeld foto’s gemaakt, welke wij af en toe plaatsen op deze website en/of op onze facebookpagina. Heeft u er bezwaar tegen dat u en/of uw kind herkenbaar in beeld komt? Laat het ons weten via contact.

Beweegtuinen

In de gemeente Borsele hebben we twee beweegtuinen; één in Heinkenszand en één in ‘s-Gravenpolder. Wij bieden op vaste dagen en tijdstippen activiteiten in deze beweegtuinen aan. De beweegtuinen zijn geschikt voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking en voor mensen die regelmatig of (bijna) nooit bewegen.

Lees meer

Borsele Na School (BONS)

BONS organiseert allerhande naschoolse activiteiten voor alle basisschoolkinderen uit de gemeente Borsele. Op sportief gebied werkt Borsele Beweegt nauw samen met BONS.

Lees meer

Wandelgroepen

In de gemeente Borsele zijn verschillende wandelgroepen actief. Hier vindt u een overzicht van alle wandelgroepen. Deelname aan deze wandelgroepen is gratis (koffie en thee is voor eigen rekening) en voor iedereen toegankelijk. Er is (vrijwillige) begeleiding aanwezig.

Lees meer