Beweegtuin

Borsele Beweegt is trots op de twee gerealiseerde beweegtuinen in de gemeente Borsele. Sinds september 2014 staat er in Heinkenszand voor Grandcafé Fonteyne aan de Hoefbladstraat een prachtige beweegtuin. Daarnaast is op 19 septeber 2017 een andere, eveneens schitterende, beweegtuin in ‘s-Gravenpolder, voor sporthal De Zwake aan de Egelantierstraat, geopende door wethouder Ad Schenk samen met Olga Commandeur.

 

 

 

 

 

Beide beweegtuinen zijn opgezet samen met andere lokale partijen. Onder ervaren leiding en met begeleiding van enthousiaste vrijwilligers kan iedereen gebruik maken van het (gratis) activiteitenaanbod. In een gezellige sfeer, op je eigen tempo, werken aan je conditie en souplesse met een duwtje in de rug. Zien wij jou ook?

Download hier de folder, Beweegtuin Heinkenszand
Download hier de folder, Beweegtuin ‘s-Gravenpolder

Actuele activiteitenaanbod HEINKENSZAND:

  • Maandag: 13.30 – 14.30 uur. Matig tot redelijk intensiteitsniveau. Training: kracht, souplesse, coördinatie en uithoudingsvermogen. Gratis deelname *
  • Dinsdag: 13.30 – 14.30 uur o.l.v. plaatselijke fysiotherapeut elke 1e en 3e dinsdag van de maand.
  • Donderdag 09.30 – 10.30 uur. Wandelgroep, samen wandelen. Begeleiding aanwezig. Inloop vanaf 09.15 uur. Gratis deelname *
  • Elke laatste dinsdag van de maand is er een thema-activiteit. Een waar sportfeestje waarbij bewegen gecombineerd met gezelligheid garant staan voor een leuke middag. Beweegoefeningen staan centraal in het eerste gedeelte. Na deze inspanning is het tijd voor ontspanning.

Actuele activiteitenaanbod ‘S-GRAVENPOLDER: