Archives

Krav Maga

Krav maga is een verdedigingssysteem, die zijn oorsprong heeft in Israël.

Max Heemskerk verzorgt de lessen in Vlissingen, Goes, Terneuzen en Nieuwdorp, en is een gecertificeerd Krav Maga Global instructeur.

Visie:
KMZ staat voor realistische Krav Maga. Dit is een street survival systeem, geen sport. Onze trainingen zijn niet competitie gericht. We hebben geen wedstrijden en kampioenschappen. Krav Maga is intensief en geeft je voldoening in het verbeteren van je mentale en fysieke capaciteiten.

De KMZ- leden zijn deelnemers die de opdrachten van de instructeur uitvoeren. KMZ hecht veel waarde aan veiligheid tijdens de training! Elke aanvraag voor een proefles wordt individueel bekeken.

KMZ tolereert geen macho gedrag of geldingsdrang!

Sotogawa Karate

Karatelessen voor alle leeftijden

Centraal in de lessen staat: Zelfbeheersing, in je kracht staan, mediteren, balans, ontwikkeling van motoriek, zelfvertrouwen vergroten en grenzen verleggen, conditie en spierkrachtopbouw, verbinding met de natuur.

CrossCamp Zeeland

Iedere maandag- en woensdagavond trainen wij van 19:30 tot 20:30 in Heinkenszand. In de zomer gebruiken we de locatie Stelleplas en in de winter verzamelen we bij De Stenge in het centrum.

CrossCamp is de combinatie van bootcamp, kracht- en circuittraining & (outdoor)fitness en maakt gebruik van verschillende trainingsprincipes en workout methoden.